Feliratos pólók lánybúcsúra

júl 8, 2019 | Ruha és ajándék

A lánybúcsúk mindig hosszas előkészületeket igényelnek. A programok megszervezésén túl a helyszín és az egyenruha kiválasztása is körülményes feladat. Általában a teljes folyamat több hónapot is igénybevesz. Írásunkban adunk néhány tippet, mellyel megkönnyítjük a koszorúslányok helyzetét.

feliratos pólók lánybúcsúra

  1. feliratos pólók lánybúcsúra
    Nem kell hosszadalmasan keresni a közös ruha után, ha a jól bevált feliratos pólók mellett döntünk. Választhatunk fehér színűt a menyasszonynak, rózsaszínt vagy valamilyen más kellemes árnyalatot pedig a többieknek. Ha nagyon extra felsőt szeretnénk, akkor vicces mintás pólót is választhatunk.
  2. lista a lehetséges helyszínekről
    A tökéletes helyszín kiválasztását sem kell túlgondolni. Kézenfekvő, ha a legszimpatikusabbakat listába gyűjtjük. Ezután érdemes egyesével ajánlatot kérni, a legtöbb étterem külön készül lánybúcsús menüvel ilyen esetben.
  3. programok leszűkítése
    Nem érdemes háromnál több programot belezsúfolni az időbeosztásba, ha csak nem egy teljes hétvégét szenteltek az alkalomnak. Amennyiben a hagyományos, egy estés lánybúcsút választjátok, úgy a közös készülődés után egy finom vacsora következhet. Az utoló hajadon este pedig egy hangulatos bárban zárulhat.
  4. vicces ajándékok a menyasszonynak
    A komolyabb, szívhez szóló meglepetés mellett ajánlott egy-két vicces ajándék átadása is a menyasszonynak. Ez lehet egy poénos közös fotó vagy vicces feliratos fehérnemű, ami emlékezetessé teszi a nagy napot.