RGB led szalag felhasználása

dec 25, 2019 | Világítástechnika

Az RGB led szalagokat főleg dekorációs világításként szokták alkalmazni. Egyedi hosszúságú és fényerejű szalagok közül választhatunk melyekkel könnyedén hangulatosabbá lehet varázsolni egy adott helyiséget.  Kültéri és beltéri dekorációs világításként is egyaránt megállják helyüket.

rgd led szalag felhasználása

Az RGB led szalag felhasználása végtelen lehetőségeket nyújt ha dekorációs világításról beszélünk. Ez egy olyan világítás melyet bármilyen nehezen hozzáférhető helyen elhelyezhetünk. Páratlan hangulatot képes teremteni használata. Akár otthonunkban akár valamilyen szórakozóhelyen vagy vendéglátó ipari egységben egyaránt minőségben járul hozzá a vizuális megjelenéshez.  Néhány ilyen felhasználást érdemes megemlíteni. A legnépszerűbben pultok alatt, ágy alatt, szekrények mögött, reklámtábláknál.

Kreatívabban is felhasználhatjuk  ezeket a led szalagokat. Például egy egyszerű papírkarton csövet lefestünk valamilyen színre, alakzatokat vágunk ki belőle majd végig vezetjük benne ezt a szalagot, ha plafontól padlóig ér a cső akkor teljesen úgy fog festeni mintha bele normálisan építve. Szórja majd a fényt a különböző alakzatokon keresztül, nagyon látványos tud lenni. Egy olyan hangulatvilágítást készíthetünk el így, házilag mely minden vendég tetszését bizonyára teljes mértékben elfogja nyerni . (ilyen papír kartoncsöveket belehet szerezni olyanoktól akik mondjuk PVC-t vagy valamilyen szőnyeget, felgöngyölítve árulnak ezeken a csöveken)