Vicces nyomatú ruhadarabok, kiegészítők

márc 31, 2020 | Ruha és ajándék

Rengetegen szeretik a vicces feliratú ruhadarabokat. Ez nem is csoda, hiszen a humor a mindennapjaink része, enélkül nem is lenne teljes az életünk. Egy vicces ruhadarabbal az egyéniségünket és véleményünket is nagyszerűen kifejezhetjük. Ha szeretnénk egy egyedi feliratos felsőt és kész darabok között akarunk válogatni, akkor érdemes az online vásárlást választanunk. Az internetes keresésbe belemerülve láthatjuk, hogy sok cég foglalkozik ezzel a témakörrel, a mi kedvencünk például a Bastard. A weboldalukon gyakorlatilag mindent meg lehet találni, ami a humoros ruhadarab kategóriába tartozik, így bőven van miből válogatni. Emiatt és izgalmas termékei miatt a kedvencünk, de lássuk a kínálatukat!

A Bastard vicces ruhadarab kínálata:

1. Pólók:

A cég fő profilja a vicces feliratú pólók árusítása. Kategóriákra osztva találunk náluk férfi, női és gyerekpólókat. Nekünk nem kell mást tennünk, csak kiválasztanunk a méretünket és rendelni 🙂

2. Pulóverek:

A Bastard zsebes és kapucnis meleg pólókat is kínál számunkra, hogy a hideg őszi és téli napokon is mosolyt csaljunk mások arcára. Szintén férfi, női és gyermek verzióban lehet válogatni, megadva méretünket.

3. Alsónemű és alsónadrágok:

A kínálatból természetesen nem maradhatnak el a vicces női alsóneműk és férfi alsónadrágok sem, így, ha valakit ilyesfajta ajándékkal lepnénk meg, akkor erre is van lehetőségünk. Kiváló ajándék például párunknak. 🙂

4. Egyéb ruhadarabok és kiegészítők:

A fő termékein túl overálokat, zoknikat, hátizsákokat, válltáskákat, kitűzőket és törölközőket is fellelhetünk a kínálatukban. Ezek mind azért jók, mert széles opciót tárnak elénk, ha barátainkat megviccelnénk egy hasonló ajándékkal.

vicces ruhadarabok_bastard

Természetesen számos egyéb helyről is nézelődhetünk, mi kiemeltük a kedvencünket. Érdemes azonban kipróbálnunk ilyen termékeket. Egy póló például annyira az életünk része, hogy érdemes néha beújítani néhány extrémebb darabbal. Mivel kiváló ajándék, így nem csak magunknak, de párunknak vagy barátainknak is ajándékozhatunk hasonlót. Ha nem pólóban gondolkodunk, akkor még mindig adhatunk zoknit, törölközőt vagy kitűzőt.