Fotósarok berendezés esküvőre

ápr 28, 2020 | Rendezvényfotó

A nagy nap szervezése mindig sok fejtörést okoz a pároknak. Rengeteg féle korú, temperamentumú és ízlésű embert kell szórakoztatni és ez nem egyszerű feladat. Ráadásul ugye ennek az ünnepségnek pont a jegyesekről kellene szólni. Erre kiváló megoldás a fotósarok berendezés esküvőre szolgáltatás, aminek a segítségével a kicsiket és a nagyokat is leköthetjük, jó hangulatban hosszú időre.

Fotósarok esküvőre

Egy selfiegép felállítása szinte gyerekjáték. Legegyszerűbben akkor járhatunk el, ha egy szolgáltatótól bérlünk néhány órára vagy akár egész estére egy ilyen gépet. A cég kihozza és megcsinálja a szükséges beállításokat is. Ez azért is fontos, hogy ne legyen semmilyen technikai kauciós probléma a sérülések vagy elállítások miatt. A legtöbb bérbeadó általában kint is tart egy segítséget nyújtó munkatársat, hogy zökkenőmentesen lehessen készíteni a képeket. Azért sem árt ez hiszen a felfokozott hangulatban nagyobb a sérülésveszély és a veszekedési szándék is a vendégek körében.

fotósarok berendezés esküvőre

A helyszínt illetően mindenképpen beltérben érdemes meghagyni egy nagyjából 4×4 méteres területet. Így selfiefotógép védve lesz az esőtől és az időjárási körülményektől. A legjobb választás a szokásos közlekedési útvonalakon valamivel kijjebb esik, így senkit nem fognak zavarni a fotógéppel szórakozók.

A fotógépek előnyei

Ha biztosra akarunk menni, hogy a kicsik és a nagyok is remekül szórakozzanak egy lagzin, akkor tényleg érdemes bérelni egy ilyen szelfiegépet. Remekül tudja szűrni az egyes területeken felmerülő tömeget. A legtöbb helyszín befogadó képessége pöccre ki van számolva, ami mondjuk az asztalok között inkább szűkösebbnek számít. Egy fotósarok esküvőre történő használata azonban 8-10 embert folyamatosan kivon a tömegből, ami így sokkal menedzselhetőbbé válik.

Nem is beszélve arról, hogy sokan későn kapják csak meg a képeket a profi fotósról é nem is feltétlenül a legjobb pillanatban. Ezzel a géppel viszont azonnal el is tudja bárki küldeni magának ezt az emléket megőrzésre.