Bastard.hu: az eredeti és minőségi nyomtatott ruházatok webáruháza

nov 19, 2020 | Ruha és ajándék

Bastard oldalaAmikor ránézünk egy vicces nyomatú pólóra, lehetünk komoly üzletemberek vagy vagány tinédzserek, úgyse álljuk meg, hogy legalább belül ne mosolyogjuk el magunkat rajta. Titkon mindenki vágyik az egyediségre és olyan ruhákra, ami nem jön szembe majd az utcán. Függetlenül attól, hogy az ember ajándékot keres barátjának, a párjával összetartozásukat szeretnék megmutatni vagy csak magának akar örömet szerezni, a minőségi nyomtatott pólók, pulóverek mind egy remek módja individualizmusunk érvényre juttatásának. Ráadásul még marha vicces is. A Bastard.hu oldalon helyi grafikusok által tervezett ruházatok százait találhatjuk meg, amelyeket biztosan nem fogunk máson látni, emellett a termékek színvonalára sem lesz panasz.

Bastard oldala tízparancsolat: az első öt

Webáruházukban rengeteg textília közül válogathatunk, amelyeket a legjobb minőségi módszerrel készítettek. Ez benne is foglaltatik a Bastard.hu tízparancsolatában, amit általuk követendő alapelvekként fel is tüntettek a vásárlók számára:

  1. Kezeskednek a ruhák minőségéért: vagyis a mintákat már gyakorlatban is bizonyított, strapabíró anyagokból kreált pólókra nyomják, így nem fognak tönkremenni a harmadik mosás után.
  2. Minőségi nyomtatást végeznek: a már említett professzionális megoldással, ún. szitanyomással készülnek a termékek, nem holmi vasalható fóliás megoldást vagy digitális nyomtatást alkalmaznak.
  3. Nem lopják a mintákat: parancsolataik alapján nem károsítják a többi üzletet azzal, hogy grafikusaik máshonnan átvett rajzokat alakítanak át.
  4. Beszállnak a postaköltségbe: az oldalon humorosan indokolják ezen döntésüket: a postaköltség bosszantó.
  5. Eredetiségért való kezesség: minden nyomatuk licences, így teljesen kizárt a plágium.

Dogmájuk: a másik öt alapelv

  1. Grafikus támogató üzletpolitika: az új nyomatokat tervező alkotóknak pénzjutalmat, pólót, pulóvert adnak, emellett ha kiemelkedő munkával állnak elő – vagyis az alkotásuk benne van a tizenöt legjobban kelendő nyomat között – plusz prémiumokat is kiosztanak.
  2. Naponta kiküldik a termékeket: miután raktáron vannak textúráik, másnap már postázzák is, így 2-3 napon belül pedig meg is érkezik rendeltetési helyére.
  3. fotógarancia: a Bastard oldalán a tízparancsolatuk értelmében nem árulnak zsákbamacskát, a pólókat lefotózzák és tényleg azokat teszik fel wepshopjuk kínálatába.
  4. Nincs fennakadás, ha fennakadunk a méreten: csere vagy visszaküldés, probléma megoldva.
  5. Gondos odafigyelés szállításnál: minden terméket külön, több rétegbe csomagolnak. Így amikor megkapjuk a pólónkat az tiszta és rendezett lesz, nem olyan, mintha a kutya szájából húzták volna ki.

Amint látható a tízparancsolatuk alapján és annak lezárásaként az oldalukon, náluk tényleg a vásárló az első. Ámen.