Építkezés és felújítás megbízhatóan: Ismerd meg a Real Perfect Rapid Kft.-t

febr 11, 2021 | Lakberendezés és bútorok

Magyarországon az utóbbi években nagyban meglendült a lakásfelújítási illetve az építkezési kedv mind magán és üzleti szinten. Ez nem csoda, hiszen az állam is nagyban támogatta ezeket a törekvéseket az utóbbi időben. Például magánszemélyek számára kedvező hitelfelvételi lehetőséget biztosít a CSOK keretében, az építkezési vállalatoknak pedig 15%-os ÁFA kedvezményt nyújtott. Ez mind a kisebb lakásfelújítások és mind a nagyobb építkezések (különösképpen lakóparkok), vagy családi ház építkezések számát is növelte az elmúlt pár évben.

Az már más kérdés, hogy az építőipar a kínálati oldalon hogyan tudott reagálni erre a megnövekedett keresletre. Afelől kétség sincs, hogy szakember hiány van országunkban. Éppen ezért nehéz megbízható és jól dolgozó építkezési vállalkozót találni. De nincs veszve az ügy, ha elég szemfüles az ember. Ismerd meg közelebbről a Real Perfect Rapid Kft munkásságát!

Real Perfect Rapid Kft

Komplex szolgáltatástól az egyszerűbbekig

A Real Perfect Rapid Kft. több évtizedes tapasztalattal rendelkezik lakásfelújításban és családi ház építésben. Egy kis családi vállalkozásként kezdte munkáját még a 90-es években, majd az évek során a kisebb kivitelezési munkáktól (mint például a festés, kőműves és burkoló munkák) a teljes generálkivitelezésig és családi ház felépítéséig eljutott. Ma már egy professzionális építőipari szakemberekből álló csapattal segítik megbízóik otthonának felépítését vagy átalakítását.

 

Több mint 100 sikeres projekt

Magán megbízóknak és nagy kivitelező vállalatoknak is dolgoztak, így tapasztalatuk ténylegesen szerteágazó. A minőséget és az ügyféllel való korrekt kommunikációt tartják a legfontosabb szempontnak munkájuk során, ami lehetővé tette, hogy több mint 100 sikeres projektet és elégedett megbízót tudjanak a hátuk mögött. Minden egyes folyamatról, legyen az a költségek meghatározása, anyagbeszerzés, stb. pontos képet kap a megbízó. Érdemes velük már a projekt kezdetekor konzultálni, hiszen már a tervezés során is hasznos tanácsokkal tudják ellátni az ügyfeleiket, amelyek a jövőbeli kivitelezést egyszerűsítik meg és teszik gazdaságilag is hatékonyabbá.