Vintage esküvői meghívó és egyéb meghívótípusok

febr 26, 2021 | Webáruház

Minden lány nagy álma az esküvője, amikor hozzámehet élete szerelméhez. A lányok nagy része a szervezés részét is rendkívül élvezi, pedig az nem kevés kihívás elé állítja a párokat. Az egyik meghatározó része a szervezésnek a meghívó kitalálása, megtervezése, nyomtatása és átadása a vendégek részére. Ez az az elem az esküvőből, ami biztosan megmarad tárgyi emlékként, illetve ez az, amit a vendégek is eltesznek, így emlékezve a párokra. Éppen emiatt ne adjuk alább az igényeinket, olyan meghívót készítsünk, amire örömmel nézünk vissza. Könnyedén belekavarodhatunk azonban a meghívó típusokba: vintage esküvői meghívó, netán dobozos esküvői meghívó vagy kémcsöves verzió? Minden az ízlésünkön múlik, azt válasszuk, ami a legközelebb áll hozzánk.

vintage esküvői meghívó

Vintage esküvői meghívó – újra divatban

A vintage esküvői meghívó nagy népszerűségnek örvend. Régies, barnás típusú papírra nyomtatják és sokszor csipkével díszítik. Egyszerű, mégis felhívja magára a figyelmet, éppen ezért szeretik olyan sokan. A vintage meghívóhoz kíválóan lehet alakítani az esküvő egyéb dekorációs elemeit is: egy fadarab dísz az asztalon, egy kis üvegcse fehér csipkével átkötve gyönyörű dekorációt ad a nagy napunknak. Bátran válasszuk ezt, ha szeretjük a régies stílust.

Egyéb esküvői meghívók

Az esküvői meghívóknak számtalan egyéb típusa van. Választhatjuk természetesen az egyszerű egy oldalas vagy képeslap típusút. Ezek a hagyományos oldalt képviselik egyszerűségükkel. Ha valami extravagánsat szeretnénk akkor válasszuk a doboz meghívót vagy a kémcsöves típust. De készíthetünk naptár stílusban vagy úgy is, mintha egy jegyet vásásolnánk egy fesztiválra. A határ a csillagos ég, gyakorlatilag a nyomdák bármit megvalósítanak nekünk.

Milyen árra számíthatunk? Attól függ miket kérünk, milyen anyagból és azzal mennyi munka van. Ha pepecselős dolgot kérünk, akkor több munkadíjra számíthatunk. Ha azonban egyszerűbb stílust választunk, akkor olcsóbban kijöhetünk. Kérjünk be ajánlatokat nyomdáktól és válasszuk a számunkra legszimpatikusabbat ár-érték arányban.