Milyen kerti eszközöket érdemes beszerezni?

febr 28, 2021 | Növénytermesztés

Ahhoz hogy rend legyen a kertünkben a legkevésbé sem mindegy milyen kerti eszközökre teszünk szert. Lássuk melyek azok a kerti eszközök amelyek szinte elengedhetetlenek vagy nagyon hasznosak.

Fűnyíró

Bizonyára mindenki tisztában van vele hogy ha van udvar akkor kell fűnyíró is. Viszont amivel már kevésbé szoktak törődni hogy milyen minőségű is az a fűnyíró. Igazán minőségi kerti gépekhez nehezebb hozzájutni mint ahogy azt gondolnánk, így mindig érdemes jól körülnézni a piacon mielőtt vásárolnánk. Több féle fűnyíró is létezik. Van például elektromos vagy benzines. Gondoljuk át hogy melyik lenne számunkra a legpraktikusabb. Ha például egy kisebb udvarunk van akkor szerintem érdemes inkább elektromos fűnyírót venni. Viszont ha nagy az udvar jobb ha inkább egy benzines mellett döntünk. Az elektromos fűnyíró vételára kevesebb illetve az üzemeltetése is olcsóbb valamivel mint a benzinesé. Nagy hátránya viszont hogy hosszabbítóra van szükség használata során, ami sokakat elég zavar munka közben. Nagy udvar nyírásánál kimondottan zavaró lehet hogy állandóan kerülgetni, pakolgatni kell a vezetéket.

komposztáló gép rendelés online

Komposztáló gép

Komposztáló gép talán nem nélkülözhetetlen kerti gép, viszont rendkívül hasznos tud lenni. Ha nem tudjuk honnan szerezzük be akkor itt egy tipp: Agroker Áruház. Náluk a komposztáló gép rendelés online pofon egyszerű. A minőségben pedig garantáltan nem fogunk csalódni. Kizárólag ajánlani tudom mindenkinek.

Szegélynyíró

Sajnos vannak olyan helyek ahová a fűnyíró nem képes tökéletesen hozzáférni. Ilyenkor jól jöhet ha van egy szegélynyírónk, melynek segítségével könnyedén letudjuk nyírni a sarkoknál vagy a kerítés melletti részt is. Mindenkinek ajánlom a beszerzését, hiszen tökéletesen levágott fű szegélynyíró nélkül szinte biztosan nem létezik. Ha eddig nem szereztünk be egy szegélynyírót akkor azt hiszem eljött az ideje. Ez az egyik legfontosabb és leghasznosabb kerti eszköz, ezért nem érdemes késlekednünk a vásárlással.