Milyen ajándékkal kedveskedjünk partiarc haverunknak?

ápr 23, 2021 | Ruha és ajándék

sötétben világító pólóLazítani, bulizni mindenki szeret. Ám egyesek mesteri szintre emelték ezt a művészetet: biztos mindenkinek van olyan haverja, aki a hét nagyobb felében eljár a haverokkal, és a parti ördögeként mindig remek hangulatot képes varázsolni. Amikor valamilyen alkalomból egy ilyen embernek szeretnénk ajándékkal kedveskedni, valahogy a bulit mindig igyekezzünk belecsempészni a meglepetésbe. Íme néhány remek tipp, amellyel meglephetjük partiarc haverunkat!

Bulifelszerelések

Természetesen egy partiarc repertoárjából nem hiányozhatnak a megfelelő bulikellékek, amikor elindul küldetésére. Amennyiben dohányzik, egy különleges, akár gravírozott gyújtó tökéletes választás. Ha inkább a kiegészítőkért van oda, akkor az ízlésének megfelelő szettel lephetjük meg ismerősünket. Legyünk mindig tekintettel az adott személy bulizási szokásaira, és annak alapján válasszunk számára ajándékot.

Tudakoljuk meg a méretét! Egy remek parti felsővel biztosan a figyelem középpontjában lesz, például egy sötétben világító póló. Így akkor is mindenki tudni fogja, hogy hol van a buli magja, ha netán leoltják a villanyt. De persze ugyanilyen sikert arathatunk ajándékunkkal egy hagyományos, vicces mintájú pólóval. A humoros sörös és szeszes felsők is ideálisak, amennyiben az illető szeret a pohár fenekére nézni.

Ajándékozzunk élményt

Ha a tárgyi partis ajándékok nem igazán szimpatikusak, akkor gondoljuk át, hogy hol szokott bulizni, és milyen típusú zenét hallgat szívesen. Egy felejthetetlennel gazdagodik a partiarc haverunk, ha meglepjük egy belépővel a kedvenc zenekarának vagy előadójának a fellépésére. Ha nem rajong a zenéért, akkor pedig menjünk be a kedvenc szórakozóhelyére, és előre rendezzük a következő estéjének a számláját. Ha sokat jár bulizni, biztosan értékelni fogja.

Egyes emberek sokkal magasabb hőfokon égnek életük során mint mások. Amennyiben ajándékot nézünk egy ilyen személy számára, ezt a tüzet igyekezzünk mindenáron éreztetni az illetőnek szánt meglepetésen. Ha ezt szem előtt tartjuk, akkor pedig gyerekjáték lesz megtalálni a tökéletes ajándékot partiarc haverunknak.