Budapest Dentcare: egy profi fogászat Zuglóban

ápr 25, 2021 | Test és lélek

Budapest nem szenved hiányt fogászatokban, szinte minden kerületben legaláb három, ha nem négy rendelő megtalálható. Azonban nem könnyű eldönteni, hogy a sok fogászat közül melyik is az igazán jó. Az, ahol minél több szolgáltatás van? Netán az, amelyik kifejezetten speciális kezeléseket nyújt a pácienseknek? Nos, a válaszhoz az arany középutat kell keresni, amelyet a Budapest Dentcare rendelő példáján mutatunk be.

Budapest Dentcare fogászat: profi a vérzékeny betegek kezelésében

A Budapest Dentcare fogászati rendelőben számos alapvető fogázati szolgáltatás, valamint egyes speciális kezelések is megtalálhatók. A foghúzás, gyökérkezelés, fogfehérítés, fogtömés mellett a rendelő arról híres, hogy nagyon hatékonyan gyógyítják a vérzékenységben szenvedő pácienseket is. Nagyon büszkék, hogy számos visszatérő, gyógyulni vágyó betegük van, akik azért választották őket, mert vérzékenységük ellenére is biztonságban érezték magukat a rendelőben.

A vérzékeny páciensek mellett olyan betegekre is specializálódtak, akik hisznek a profi fogmegtartó kezelések erejében. A mikroszkópos gyökérkezelés mellett lézeres technológiát is alkalmaznak a súlyosan szuvasodott fogak megmentésére. Emellett pedig modern amalgám töméssel és esztétikus töméssel is kezelik a szuvas fogakat a zuglói fogászaton.

A rendelőben gyermek- és felnőttfogszabályozás is elérhető nemcsak hagyományos rögzített, de láthatatlan kivehető készülékekkel is. Aki esztétikailag szeretne javítani fogai állapotán, az biztosan megtalálja a számára tökéletes kezelést a Budapest Dentcare fogászaton.

budapest dentcare

Miért fontos a jó fogorvost megtalálni?

Fogászatra járni sokak számára igazi mumus. Nemcsak a kezeléstől félnek a páciensek, de gyakran az utóhatástól is. A fájdalmak, a fogászati beavatkozások utáni lehetséges komplikációktól való rettegés általában a leggyakoribb okok között szerepelnek azon a hosszú listán, hogy miért nem fordítanak elegendő figyelmet az emberek a fogaikra.

A Budpest Dentcare egy igazi páciensközpontú fogászat, ahova a szorongós betegek is magabiztosan jelentkezhetnek be. A modern felszerelés mellett kedves és odafigyelő orvosok is gondoskodnak a betegek kényelméről, nyugalmáról.