Fólia az autóra? Nem csak tunning!

ápr 27, 2021 | Autó Tuning

Egyre nagyobb teret hódítanak maguknak az autófóliák és ez a legkevésbé sem meglepő. Számos előnyük van amelyeket egyre többen vesznek észre. Még mindig él ugyan az a tévhit hogy az autófóliák leginkább tunning céllal vannak használva, mégis egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az autótulajdonosoknál. Hogy miért is? Mert rengeteg előnnyel rendelkeznek! Lássunk ezek közül néhányat, a legkiemelkedőbbeket.

A fóliákról

Hová rakhatunk fóliát?

Fóliát egyaránt rakhatunk karosszériára és ablakra is. Mindkettő remek választás, mind a két felületen érvényesülni fognak a pozitív tulajdonságai, előnyei.

Ablakfólia előnyei

Az ablakfóliáknak számos előnyük van. Mindenkinek feltétlen érdemes elgondolkozni rajta hogy rakat az autóra. Lássunk néhányat ezek közül ez előnyök közül, valószínűleg mindenkit megfognak győzni arról hogy milyen hasznosak is ezek az ablakfóliák. Remek sötétítő tulajdonsággal bírnak. Belátásvédelmet nyújtanak, amellyel elkerülhetjük a kíváncsi tekinteteket, kevésbé kell attól tartanunk, hogy megtetszik valakinek valami az autó belső terében amiért feltörné a járművet. Fóliával az utazás is sokkal biztonságosabb hiszen megakadályozza hogy a sofőrt elvakítsa a fény. Így a balesetek kockázata is csökken tehát. Megszűri a káros UV sugarakat is, csökkentve a bőrrák kockázatát. Egy hosszabb úton bizony rengeteg káros napsugárnak van kitéve az ember bőre. Emiatt többé nem kell aggódnunk ha fóliákat használunk.  Ha sajnálatos módon mégis történne egy baleset akkor a fóliákra még mindig számíthatunk? Hogyan lehetséges ez? A fólia összetartja az ablaküveget így nem engedi hogy a szilánkok további sérüléseket okozzanak az utasokban.

LLumar hivatalos weboldala

Karosszéria fólia előnyei

A karosszéria fóliáknak szintén rengeteg előnyük van. Az egyik legnagyobb hogy teljes védelmet nyújtanak a külső behatások ellen. Bármilyen időjárási körülménytől megóvják az autót. De nem csak az időjárástól hanem a karcolásoktól és a kavicsfelverődésektől is.

Hol rakassunk fel fóliát?

Válasszunk egy minőségi kivitelezőt mint például a LLumar. A LLumar hivatalos weboldala minden további fontos információt biztosít az érdeklődők számára