LED panel álmennyezetbe

ápr 30, 2021 | Világítástechnika

A LED panelek népszerű világítási megoldások, melyek remekül felhasználhatóak otthonokban, irodákban, közületekben, gyárakban és egyéb helyeken. Szerencsére ma már rengeteg féle fajta termék közül válogathatunk a webshopok kínálatában. Alakját tekintve vásárolhatunk négyzet, téglalap vagy kör alakú led paneleket. A LED panel állmennyezetbe is beépíthető, esztétikusan elrejthető, de választhatunk hagyományos típust is. Mit kell ezekről tudni?

LED panel álmennyezetbe

LED panel dióhéjban

Ezek a lámpatestek modernek, korszerűek és energiatakarékosak, így bárhova bátran választhatjuk ezeket. Többféle alakban és méretben vásárolhatók, emellett az árnyalatokat is kiválaszthatjuk. Lehet hideg vagy meleg fehér egyaránt. A régi halogén világításhoz képest rendkívül előnyös, ez nem is kérdés. Nem világítja el az emberek szemét felkapcsoláskor, hanem egyből egyenletes fényt ad. Nem kell megvárnunk, hogy felmelegedjen és nagyon keveset fogyaszt, ezáltal környezetkímélő is. A LED-eket nagyon ritkán kell csak hogy cseréljük. Szerencsére így a villanyszámlánkon is jelentősen tudunk csökkenteni és a boltba se kell gyakran járnunk a kiégett izzók miatt.

Honnan rendeljük?

Érdemes egy webshopból nagy tételben vásárolnunk, mert ilyenkor kedvezményes kiszállítást érhetünk el. Emellett törekedjünk rá, hogy garanciát is kapjunk a vásárlásunk után. Rengeteg cég foglalkozik led lámpatestekkel, így nyugodtan válogathatunk a cégek között. Olvassunk esetleg utána az adott cégnek és válasszuk a legmegbízhatóbbat.

Nem tudjuk, hogy milyen lámpatest lenne számunkra az ideális? Semmi gond, ilyen esetben bátran megkérdezhetjük az adott webshop ügyfélszolgálatát, hogy mit javasolnak. Ha a minőségben akadunk el, akkor kérdezzünk rá, hogy lehet-e esetleg próbadarabot rendelni. Jelentős mennyiségű rendelés esetén érdemes mennyiségi kedvezmény után érdekődni.

Ha saját otthonunkról van szó, akkor kérhetünk lakberendezési tippeket, tanácsokat szakemberektől vagy böngészhetünk a neten ötletek után kutatva. Bízzuk magunkat a kreativitásunkra és a szakemberekre és akkor biztosan meglesz a tökéletes lámpatest. Ha mégsem felel meg akkor pedig élhetünk elállási jogunkkal és visszaküldhetjük rendelésünket.