GIL minőségi ablakok

jún 20, 2021 | Ipari gyártás

Rengeteg régi ház/lakás van, amikhez építésük óta nem is nyúltak. Ezeken az épületeken általában még régi nyílászárók találhatók. Ha alapvetően megvagyunk velük, akkor nincs gond, de ha már problémát okoznak, akkor érdemes lehet őket lecserélni. Miért érdemes például az ablakokat lecserélni?

GIL minőségi ablakok

Cseréljük le régi ablakainkat!

Ha nem zárnak rendesen, akkor azt mi is megjárjuk. Egyrészt beengedi a téli hideget és a nyári meleget. Így hiába fűtjük és hűtjük otthonunkat, az nem lesz energiatakarékos. Gyakorlatilag az utcát fűtjük és értékes pénzeket bukunk így el. Sokkal többször kell beindítanunk a fűtést és sokkal többször ugyanúgy a klímaberendezést, hogy elérjük a kívánt hőmérsékletet. Ahogy az előbb is írtuk a végeredménye ennek az, hogy rengeteget fogunk költeni hűtésre/fűtésre. Mi hát a megoldás? Szánjuk rá magunkat és cseréljük ki a régi ablakainkat újakra. Egy új ablaknál már arra is van lehetőségünk, hogy ne csak telibe, hanem bukóra is tudjuk nyitni azt. Így jelentősen megkönnyíti a szellőztetést. További előnye, hogy a hangszigetelés is sokkal jobb lesz, mint egy régi kevésbé jól záródó ablaknál. Végeredményben tehát csak jól járhatunk egy új ablakkal.

Kihez forduljunk mennyire drága az egész folyamat?

Sajnos bele kell, hogy nyúljunk a pénztárcánkba, hiszen egy ablakcsere több százezer forintot jelent. Végeredményében azonban megéri. Érdemes olyan céggel szerződnünk, aki utána vállalja a régi ablak sittelszállítását is, megszabadítva minket a kellemetlenségektől és a plusz költségektől.  Az együttműködés egy helyszíni felméréssel kezdődik, majd a megbeszélt időpontban beszerelik nekünk a kiválasztott ablakokat. Nekünk alapvetően a GIL minőségi ablakok a szimpatikusak, mert egy nagyon profi és gyors cég, akikkel érdemes együtt dolgozni. Érdemes lehet felkeresni őket, ha ablakcserében gondolkozunk, de bátran versenyeztessünk meg több céget is a megfelelő ajánlat érdekében! Utána pedig nincs más dolgunk csak élvezni az új ablakainkat!