Autószerviz választási tippek gyanútlan tulajdonosnak

júl 22, 2021 | Autó Tuning

Rengeteg mindenkit akarnak átverni manapság az autószervizek. Lehúznak egy rakás lóvéval, amúgy meg a munkájuk nem ér semmit. Ez a cikk azoknak szól akik nem ismernek egyetlen megbízható autószervizet sem Budapesten. Én most ajánlok egyet még pedig egy olyan amellyel garantáltan elégedett lesz mindenki. Elmesélek egy történetet hogyan is jártam a Subarummal, de előtt ejtek néhány szót erről arról, negatív tapasztalatok ilyesmi.

Negatív tapasztalataim a szervizekkel kapcsolatban

Sajnos rengeteg autószerviznél voltam már. Hogy miért? Mert sajnos sokuk szolgáltatásaival nem voltam megelégedve. Hogy miért? A válasz nagyom egyszerű, mert nagyon drágák voltak viszont a minőség iszonyatosan gyatra volt. Nem csináltál meg normálisan a dolgokat, spóroltak az alkatrészek árán, hiába fizettem ki a drágábbat végül nem is az került bele. Elég sokszor nagyon gázos volt a helyzet az a lényeg.

automata váltó olajcsere

Pozitív tapasztalatim

Sok pozitív tapasztalattal nem rendelkezem, kivéve egyetlen szervizet.  Volt náluk egy olyan automata váltó olajcsere amely megváltoztatta az életem és a szervizekhez való viszonyomat. Történt ugyanis hogy gond volt a Subarum automata váltójával. Hogy miért ki tudja. Ukrajnában cseréltem el 3 db baba kék lakókocsira. Lehet nem volt túl jó vásár mindenesetre mindegy már mert megtaláltam azt a szervizet amely minden problémámra megoldást talál. Szóval elvittem ebbe a szervizbe és kicserélték az olajat, erre a váltó meg olyan jó lett mint egykori Ukrán tulajdonosánál volt. Azt mondom mindenkinek aki nem tudja melyik szerviben bízhat hogy vigye el az autót bátran a Dottore Autószervizbe. Ott pikk pakk rendbe rakják bármi baja legyen, ezt én magam garantálom. Az én cikkemben található információk pedig aranyat érnek, de erre már bizonyára rájött minden olvasóm is.  Szóval hát ez a lényeg, rossz az autó vigyétek el a Dottore Autószervizbe, ott megcsinálják normálisan, nem úgy mint a sok kontár.