Louvre belépő: így találd meg a legjobb ajánlatot

júl 25, 2021 | Uncategorized

Ha Párizs, akkor Louvre – ha Louvre, akkor előre megvásárolt Louvre belépő! A világháló tele van hasznosabbnál hasznosabb utazási tippek tömkelegével: ha régóta nem volt lehetőségünk utazni, akkor is kívülről fújjuk, hová hogyan érdemes bepakolni, és mi mindent érdemes megnézni. Jegyvásárlásról azonban szerintünk indokolatlanul kevés szó esik! Ezért összegyűjtöttük, hogyan érdemes erre felkészülni, ha Franciaország egyik leghíresebb látványosságára vagyunk kíváncsiak.

Louvre belépő: csak a netről!

Vannak dolgok, amiket kifejezetten személyesen éri meg inkább megvásárolni – ilyen például a tökéletes cipő. A helyszíni jegykiadó bódék felett azonban régóta eljárt az idő kereke! Most körítés nélkül eláruljuk (úgysem bírjuk magunkban tartani): a Pizza&Grappa kedvenc, bevált online lelőhelye a Poodle Travel! Louvre belépő ajánlatok ezen a linken érhetők el: https://www.poodle-travel.com/jegy-a-louvre-muzeumba/ 

Miért szeretjük a Poodle-t?

Mert a legjobb árak után való vadászatot alig pár kattintásnyi munkára csökkenti. A Poodle Travel oldala nap mint nap összehasonlítja a legnagyobb, legmegbízhatóbb online jegyértékesítő felületetek belépőjegy árait, így mindig láthatjuk, aktuálisan mivel járunk a legjobban. A Louvre mellett ráadásul számos már híres látványosságra is jegyet válthatunk náluk!

Ezért nem érdemes sorban állni a múzeum előtt

Hosszú órákig sorban állni nem a legvonzóbb program egy régóta vágyott párizsi vakáció kellős közepén – azt hiszem, ebben mind egyetérthetünk. Egy nyaraláson minden perc drága: Párizs belvárosában a Louvre belépő vásárlásra való várakozás helyett számtalan értékesebb módon is eltölthetjük az időt.

Szintén szempont az egészség védelme: bár őszintén reméljük, hogy a világjárvány sosem ölt többé az elmúlt egy-két évhez hasonló méreteket, egyelőre jobb az óvatosság, a tömeg kerülése.

Érdemes még gondolni a kellemetlen “útitársakra” is, a Párizsban sajnos hírhedten aktív zsebtolvajokra is, akik a gyanútlan turisták közé vegyülve felháborítóan hatékonyan végzik a “munkájukat”. 

A sorban állás legyen a múlté – online jobban jársz!