Villanybojlerek a Gépészen: kiváló kínálat

aug 15, 2021 | Uncategorized

A villanybojlerek a háztartásokban leggyakrabban használt készülékek a használati meleg víz előállítására. Nemcsak kedvező áron beszerezhetők, de felszerelésük és a hálózatra csatlakoztatásuk sem bonyolult és költséges feladat. Nem mellesleg hosszútávon ár-érték arányban a bojlerek térülnek meg a legjobban, hiszen mindenki az igényeinek megfelelőt választhatja ki méretben és teljesítményben egyaránt. De hol érdermes villanybojlert vásárolni? Milyen gyártók számítanak megbízhatónak a piacon? Cikkünkből minden részlet kiderül!

Villanybojlerek rendelésre?

Az e-kereskedelem szinte kivétel nélkül minden részén megjelent a piacnak, így az épületgépészet esetében is azt mondhatjuk, hogy legalább annyian rendelnek webshopokból villanybojlert, mint ahányan felkeresik a fizikai szerelvényboltokat.

Az ország egyik legnagyobb épületgépészeti cégcsoportja, a Gépész is alkalmazza a webáruházas értékesítést. Villanybojlerek a Gépészen: netes portfóliójukban minden megtalálható, amely több mint 20 darabot számláló fizikai boltjaikban is megtalálható, így elektromos vízmelegítők is.

villanybojlerek a Gépészen

A Gépészen ráadásul kétfajta felület is létezik a vásárlásra. A közvetlen webshop bárki számára elérhető, itt magánszemélyek is megvehetik az építkezéshez, felújításhoz szükséges szerelvényeket, szerszámokat. Azonban ezen kívül regisztrálni is lehet a webáruházba. Regisztrálni azok tudnak, akiknek épületgépészettel kapcsolatos a foglalkozásuk, és nagykereskedőtől szeretnék beszerezni a munkájukhoz szükséges felszerelést. Ráadásul a Gépész abban is jeleskedik, hogy kivételes gyártókból állította össze termék kínálatát, így kizárólag olyan bojlereket, radiátorokat, konvektorokat, golyóscsapokat, törölközőszárítókat, csaptelepeket, de még napelemeket, invertereket, paneleket és számos egyéb árucikket lehet náluk beszerezni.

Villanybojlerek a Gépészen

A Gépész webshopban olyan gyártóktól vásárolhat elektromos működésű vízmelegítőt, amelyek nemzetközi szinten is ismertek. Atlantic, Concept, Ariston, hogy csak a legnépszerűbbeket említsük meg.

Ezek a márkák megbízhatóságukról és tartós termékekről ismertek. Ráadásul minegyikhez van szerviz is Magyarországon, ezért nem kell sokat várni az alkatrészekre egy esetleges meghibásodás esetén.

Ha a Gépész Webshopot választja, akkor biztos lehet benne, hogy a minőséget választja.