Szaniter konténer

aug 24, 2021 | Ipari gyártás

A szaniter konténer tökéletes választás bármilyen szabadtéri rendezvényre, kempingekbe vagy építkezésekre. Kifejezetten akkor ajánljuk, ha nagyobb komfortot szeretnénk biztosítani az emberek számára, mint amilyet a hagyományos mobil WC-k biztosítanak. A szaniter konténerek kerámia WC-kel és mosdókkal felszereltek. Masszív, de a megfelelő eszközökkel könnyen mozdítható szerkezetből épül fel. A folyamatos szellőzésről és a friss levegőről ablakok gondoskodnak. És ezek csak az alapok, amikkel többet tud nyújtani egy egyszerű mobil WC-nél.

szaniter konténer

Szaniter konténer gyakori felhasználása

Szaniter konténerekből is többféle változtat van, így mindenki megtalálhatja az előírásoknak és az igényeinek legmegfelelőbbet. Választhatunk egyszemélyes WC kabint, melyben 1 db kerámia WC csésze és 1 db mosdó található. Ha nagyobb kapacitású konténert szeretnénk, természetesen arra is van lehetőség. Létezik 5 WC fülkés verzió is melynek előterében 2 db kézmosó és tükör is található, illetve 2 piszoár is helyet kap benne. A konténerek természetesen könnyű, de masszív anyagból készülnek így a mobilitása is könnyedén megoldható, ugyanakkor a viszontagságos időjárás miatt sem kell aggódnunk.

Az egyik leggyakoribb terület, ahol a szaniter konténereket kiválóan tudjuk hasznosítani, az nem más, mint az építkezések. A legfelszereltebb konténer minden felmerülő higiénia szükségletet kielégít. Megoldható a zuhanyzás, az öltöző és természetesen a mosdó kialakítása is. Könnyű mozgathatósága is rendkívül praktikus, hiszen egyszerűen átszállítható egyik építkezési területről a másikra.

Szerintünk kültéri rendezvényekre és kempingebe is jobb választás lehet, mint a hagyományos mobil WC, már csak a hölgyekre való tekintettel is. Mindemellett nem csak higiénikusabb, hanem modernebb megoldás is, és nem csak a vendégek, de a munkatársak számára is komfortosabbá tehetjük a feltételeket.

Mobilainer konténerek

Mi a témában hatalmas tapasztalattal és szakértelemmel rendelkező Mobilainer csapatát ajánljuk. Akár szaniter konténerről akár őr- és portakonténerről, irodakonténerről, orvosi konténerről, látványkonténerről vagy mobilházról legyen szó, otthon vannak a témában. Strapabíró, higiénikus és komfortos megoldásokért érdemes náluk körülnézni.