Isterra búza vetőmag vásárlás

aug 27, 2021 | Növénytermesztés

A nyár végeztével rohamosan közeledik az őszi búza vetésének időszaka az országban. Ha kalászos vetőmagokról van szó, akkor az őszi búza kiemelkedő fontosságú. Az ősszel vetett búza főként a malomipar számára kiemelkedő fontosságú, hiszen ők ennek a termésnek a főfelhasználói. Az Isterra Magyarország Kft. még 40-nél is több szaporítógazdasággal közösen együttműködve biztosítja a kiváló minőségű, prémium vetőmagok előállítását. Ha mindenképp megbízható forrásból, kitűnő minőségű árut vásárolnánk, akkor az Isterra búza vetőmag vásárlás jó döntés lehet.

Isterra búza vetőmag vásárlás

Isterra búza vásárlás előnyei

A nemesítés során mindig nagy kihívást jelent kombinálni a nagy termőképességet a minőséggel. Az Isterra Magyarország őszi búzái ugyanakkor megérdemelten zsebelték be az elismeréseket több fajta tekintetében is. A legnépszerűbb fajták, akár a figyelemreméltó termőképességük vagy a korai érésük miatt a Basilio, Cellule és Complice.

Fontos szempont még, hogy a megvásárolt vetőmag nagymértékű ellenállással rendelkezzen a fajtákra jellemző különböző betegségek ellen. Az Isterra erre is nagy figyelmet fordít, ami által hatalmas előnyben részesíti a tőlük vásárló gazdákat. Ezzel megspórolva a növényvédő szerekre fordítandó kiadások egy részét. Mindemellett a vetőmagok folyamatosan stabil és kiszámítható termést hoznak.

Mivel az Isterra búza vetőmagokat nem csak értékesítik Magyarországon, hanem itt is nemesítik és tesztelik, a hazai adottságoknak és elvárásoknak megfelelő fajtákat tudnak kínálni a piacon.

Világszínvonal és megbízhatóság

Az Isterra Magyarország a világszínvonalú szakmai hátterének hála valóban a legmodernebb eszközeit eszközöket és technológiát tudják használni. Így korszerűen és biztonsággal végezhetik a nemesítést a vetőmag szaporítás és feldolgozás folyamatainál. Természetesen kizárólag fémzárolt vetőmagokat forgalmaznak és értékesítés után is nyomon követik a termékeket. Ezzel is kontrollálva a már megszokott prémium minőséget.

Ha még őszi búza vetőmag vásárlás előtt állnál, akkor mindenképp érdemes számításba venni az Isterrát és felfedezni minősített termékeiket. Kiváló búzafajták megbízható nemesítő és szaporító cégtől.