Betonkeverő: ezért érdemes online rendelni

nov 5, 2021 | Ipari gyártás

A betonkeverő olyan eszköz, amelynek számos helyzetben hasznát vehetjük. Legyen szó akár családi ház építéséről vagy épp nagyívű beruházás kivitelezéséről, alapkelléknek számít. Robusztus készülék lévén azonban nem olyasvalami, amelyet első gondolatunk lenne online megrendelni – pedig napjaink fejlett szállítási gyakorlatait látva már azt mondhatjuk, megéri.

A megszokott élmény, egyre több területen

A betonkeverő rendelés online módja sokaknak idegenül hathat. Mára azonban bebizonyosodott, hogy a legjobb ár-érték arány megtalálásának betonkeverők esetén is az a módja, ha az interneten vásárolunk. A webshopok akkor is hozzák a megszokott kényelmet és vásárlóbarát élményt, amikor nagyméretű építőipari készülékeket rendelünk: miért ne tennénk egy próbát?

A Pizza Grappa egyik kedvenc webshopja az Agroker: így véleményünket a náluk szerzett élményekre alapozzuk.

Óriási betonkeverő választék

Ha betonkeverő vásárlása a cél, akkor minél többféle elérhető, annál jobb! Ez egyrészt a dob méretére (űrtartalmára) vonatkozik: ha csak otthoni projektekre használjuk a készüléket elsősorban, tökéletesen megfelel a kisebb is. Ha azonban ipari célra használjuk, a nagyobb keverődob lesz a nyerő. Nem kell attól sem tartanunk, hogy a nagyobb méretű betonkeverőt nehezebb lenne kezelni. Hiszen a dobban található speciális lapátok egyenletesen elkeverik az anyagot, így döntött állapotban is kihasználható a maximális kapacitás. A nagy kezelőkerekek segítségével pedig igazán egyszerű beállítani abba a pozícióba, amelyikbe szeretnénk.

Szuper ár-érték arány

Az Agroker olyan, nemzetközi piacon is széles körben elismert és kedvelt márkák termékeit kínálja, mint a Scheppach vagy a Hecht. Mindezt pedig a lehető legkedvezőbb áron – hogy a betonkeverő vásárlása ne emésszen fel egy fájóan nagy összeget az egyébként is költséges építkezés közben. Ráadásul villámgyorsan is szállítanak: mi, a Pizza Grappánál tényleg szívből ajánljuk őket!