Vezeték nélküli tolatókamerák előnyei

nov 30, 2021 | Autó Tuning, Webáruház

A városok belső részein, de akár már a kisebb településekén is, manapság már elég szűkös tud lenni a hely. Sokan vagyunk, sok mindent igyekszünk elintézni, és valahogy az is egyfajta trend, hogy mindenhová autóval járunk, hogy az időn és energián is spórolhassunk. Így lassan már a legnagyobb kihívást a parkolás jelenti. Ha még találunk is helyet, az egy következő kérdés, hogy az mekkora, és az autónk méretét tekintve a parkolás mennyi manőverezést vesz igénybe. Másrészt talán mindenki szeretné a napnak ezt a részét koccanások és akár a saját vagy akár más tulajdonában keletkező károk nélkül megúszni. Viszont nem minden autó rendelkezik olyan kiegészítőkkel, mely ebben segítség lehetne, mint például a tolatókamera. És itt nem feltétlenül kell arra gondolnunk, hogy valaki nem tud parkolni, hiszen sok esetben valóban kihívást jelentenek a szűkös belvárosi helyek.

 

Tolatókamera utólag

 

Kiváló megoldást nyújthat a fenti helyzetekre egy wifis tolatókamera. Utólag is beszerelhető, nem jár bonyolult beépítési munkálatokkal. Az alábbi webshop pedig univerzális termékeket kínál, bármilyen típusú autóval kompatibilisek: https://traffipaxbolt.hu/a-akcios-tolatokamera-szettek

A nagy választéknak köszönhetően pedig kiválaszthatod az igényeidnek megfelelő szettet. Mindezek mellett pedig kiegészítőket is vásárolhatunk, ha mondjuk még biztosabbra szeretnénk menni a manőverezésben, vagy éppen az autónk olyan nagy holtterekkel rendelkezik.

Ha pedig már van tolatókamerád, de szeretnéd kiegészíteni a rendszert, vagy modernre cserélni, akkor is érdemes szétnézni a kínálatban.

 

wifis tolatókamera

 

Szinte csak nyerhetünk vele

 

Igazából talán hátrányt vagy ellenérvet nem is nagyon tudunk felhozni a vezeték nélküli tolatókamera ellen. Értelemszerűen van bekerülési költsége, de ez még mindig elmarad amögött, amit az jelentene, ha megkarcoljuk az autónkat vagy éppen másét. Nem is beszélve annak a helyzetnek a bosszúságairól.

A biztonságos közlekedés és a kármegelőzés talán minden helyzetben a legjobb választás, így a tolatókamerával szinte csak nyerhetünk.