Folyadék tárolók bérlése vagy vásárlása?

márc 26, 2022 | Ipari gyártás

A szállítmányozás ömlesztett áruk esetében megfelelő tárolóeszközökkel is kihívást jelent. Miért nehezítenénk meg a szállítmányozó cégek feladatát? Ebben a cikkben összeszedünk néhány gondolatot, hogy mit érdemes szemelőt tartani a tárolók beszerzése során.

 

Schoeller IBC tartály előnyei

A műanyag IBC tartály a Schoellertől könnyen kezelhető és tökéletes védelmet biztosít az árunak szállítás vagy tárolás során. Ergonomikus kialakításának köszönhetően könnyen feltölthetők és kiüríthetők. Üres állapotában összehajtható, de tele is könnyen rakodható.

A Schoeller kiemelt figyelmet fordít arra is, hogy hiába van szó műanyag termékekről, minél inkább a fenntarthatóságot képviselje. Műanyag tárolóit igyekeznek úgy előállítani, hogy ne keletkezzen közben hulladék és újra is hasznosítják elhasználódott termékeiket. Mindemellett időtálló tárolókat készítenek, így nem kell a korai elhasználódástól tartani és hosszú évekig jó szolgálatot fognak nekünk tenni, ha a vásárlás mellett döntünk.

A tárolók úgy nevezett Bag-in-Boxz technológiával készülnek, aminek köszönhetően kisebb az össztömegük és költséghatékonyabbak is a más technológiával készült IBC tartályoknál.

Az IBC tartály a Schoellertől számos iparágban történő felhasználáshoz ideális. Többek között jó szolgálatot tesz az élelmiszeriparban, a mezőgazdaságban, iparigyártásban, de még az autóiparban is.

Bérlés vagy vásárlás?

A cégen belül lehetőségünk van szállítóeszközök bérlésére vagy megvásárlására is egyaránt.

A bérlés remek lehetőség, ha nem rendszeres vagy hosszútávú használatra szeretnénk igénybevenni az eszközöket vagy adott esetben máshova szeretnénk csoportosítani a tőkénket. A Schoellernél nincs szükség előleg fizetésre. Lehetőség van az áru folyamatos nyomon követésére, ami nagyban növeli a biztonságot. Mindemellett pedig fenntartható megoldás.

Természetesen ugyanezek a tulajdonságok biztosítva vannak azok számára is, akik úgy döntenek, hogy hosszútávra szeretnének befektetni, ezáltal pedig beruházni a Schoeller termékekből és megvásárolják az eszközeiket. Kiváló minőségű termékek, melyek egyszerre praktikusak, időtállók és minőségiek.

Ha szállítmányozó tárolóeszközök bérléséről vagy vásárlásáról van szó, mi jószívvel ajánljuk a Schoellert.