Folyadékhűtőket keres? Nálunk megtalálja!

máj 31, 2022 | Ipari gyártás

Az ipari folyadékhűtők a klímaszekrények hűtési kiszolgálására szolgálnak. Ma már számos termék elérhető a piacon, köztük az egyik megbízható piaci szereplő a Reynolds kínálatában. Ők a Schneider Electric Uniflair folyadékhűtőit forgalmazzák. Termékeiket a maximális megbízhatóság és üzembiztonság jellemzi, hiszen folyamatos működést kell tudniuk biztosítani. Amíg kezdetben csak néhány terméke volt elérhető a piacon, addig ma már széles termékpalettával dolgoznak. Kínálatukban ma már 10+ folyadéhűtő is található. Ezek között megtalálhatóak az alábbiak: kompakt léghűtéses kültéri folyadékhűtők, inverteres kompakt léghűtéses kültéri folyadékhűtők, szabadhűtésre optimalizált hűtési rendszer, vízhűtéses kompakt folyadékhűtők. Számtalan termék közül válogathatunk tehát, ha folyadékhűtőre van szükségünk.

ipari folyadékhűtők

Ipari folyadékhűtők és további termékek és szolgáltatások a Reynoldstól

A Schneider Electric Uniflair számos egyéb terméke is megtalálható a Reynolds kínálatában a folyadékhűtőkön kívül. Ezek a következők:

  • Precíziós klímaszekrény
  • Telekom klímaberendezés
  • Moduláris álpadló

A Schneider Electric Uniflair termékein kívül a Schneider Electric APC, Atisa, Reventon, MTA és Hiref termékei is megtalálhatóak a kínálatában.

Egyéb szolgáltatások a Reynoldstól

A cég szaktanácsadást nyújt azoknak, akik nem biztosak abban, hogy mire van szükségük vagy nem rendelkeznek a kellő szaktudással IT hűtés területén. Ilyen esetben érdemes ajánlatot kérnünk és ők szaktudásukkal támogatnak bennünket ajánlatkérésünkben, hogy biztosan azt kapjuk, amire szükségünk van. Természetesen egy megnyert szaktanácsadást követően a cég tervezéssel, projektvezetéssel és kivitelezéssel is foglalkozik. Mindezek mellett pedig a fent felsorolt márkák szervizét is vállalják.

IT hűtésre van tehát szüksége? Ne habozzon kérjen ajánlatot a Reynoldstól.

Mire van szükségünk ajánlatkéréskor? A legfontosabb, hogy a lehető legjobban foglaljuk össze igényünket, hogy mit is szeretnénk. A Reynolds ezután helyszíni felméréssel és komoly szaktudással segít, hogy a legjobban kielégítsék az igényünket. Ajánlatkérés esetén elérhetjük őket telefonon és emailben is. Ne várjon tehát, forduljon a Reynolds Kft-hez szakszerű hűtési rendszerek igényléséért.