Szerverüzemeltetés & IT infrastuktúra Magyarországon

jún 29, 2022 | Cégvezetés

Startup szolgáltatást indítana vagy vállalkozása meglévő adatait akarja biztonságba tudni? Akkor érdemes beruháznia profi szerverüzemeltetés szolgáltatásra. Szerencsére manapság már nem csak globális cégek szolgáltatásait veheti igénybe e téren. Ha fontosnak tartja, hogy vállalkozása féltet adatai ne a világ másik végén legyen tárolva, akkor egy magyar cég szerverüzemeltetés szolgáltatása ideális lehet.

Mi az IamIT szolgáltatásait ajánljuk nem csupán szerverüzemeltetés során, hanem egyéb informatikai területeken is ajánlani tudjuk, pl. rendszergazda feladatok esetén.

Szerverüzemeltetés

Testreszabott rendszergazdai szolgáltatás: Miben segítheti vállalkozásomat?

A mindennapi munkafolyamatokat már az is megkönnyítheti az operációs rendszer és alap alkalmazások megfelelően, hiba nélkül működnek. Egy közepes vagy nagyobb cég esetében rendkívül fontos hogy az alapvető IT infrastuktúra megfelelően ki legyen alakítva: a munkához szükséges eszközök megfelelően fel legyenek telepítve, gond nélkül működjenek, az alkalmazottak legyenek betanítva rá. Pl. az emailezés és Office eszközök olyan dolgok, amik alapvetők, de ha rosszul működnek, hatalmas idő és így pénzbeli kiesést is okozhatnak egy cégnek.

Amennyiben vállalkozásunk home-office lehetőséget is biztosít a munkavállalóknak, fontos hogy a munkához szükséges eszközök akár felhőben is elérhetők legyenek. A munkafolyamat szükséges eszközök beállításához, rendszer megtervezéséhez pedig elengedhetetlen a tapasztalat, emiatt is érdemes testreszabott rendszergazdai szolgáltatást igénybe venni.

IT tanácsadás: Mikor lehet szükség rá?

Van hogy nem feltétlen van szükségünk rendszergazdára, de bizonyos dolgokban tanácstalan a cég, ilyenkor lehet optimális IT infrastuktúrával foglalkozó cég tanácsadását igénybe venni. Ilyen lehet pl. a meglévő IT infrastuktúra modernizálása: tanácsok révén megtalálhatja az optimális modern eszközöket a meglévő munkafolyamatokra.

Pénzügyi tervezésben is hatalmas segítség lehet az IT tanácsadás, megeshet hogy a meglévő struktúrát átalakítva, optimalizálva hatalmas költségeket spórolhat meg a cég.

Ezen szolgáltatások mindegyike elérhető az IamIT cégnél, így ha szüksége van új IT infrastruktúrára, meglévő átalakítására vagy akár szerver üzemeltetésre, őket nyugodtan keresheti!