Élet egy prémium nyugdíjas otthonban

nov 30, 2022 | Test és lélek

65 éves kor felett sok esetben szükséges a megfelelő egészségügyi és a mindennapos támogatás. Ha ezt ráadásul olyan lélegzetelállító környezetben kapjuk meg, mint a mit a Golden Palace Göd nyújt, akkor pedig örömmel vesszük igénybe a kínált szolgáltatásokat. Bejegyzésünkben bemutatjuk ezt a prémium nyugdíjas otthont, és azt, hogy miért mindenkinek az álma bekerülni ide.

Golden Palace idősek háza

Pompás környezet

Ez a prémium idősek háza a Dunakanyarnál elhelyezkedő Gödön található. A zöld övezet és a csodálatos panoráma így már önmagában garantált is. A saját hatalmas parkjukban hosszasan sétálgatva, vagy a padon olvasva lehet a mindennapokat eltölteni. De ha valaki aktívabb programot keres, akkor a saját homokos partos tóban horgászhat, fürödhet, vagy éppen napozhat a parton.
Az épületben található luxus apartmanok pedig teljesen fel vannak szerelve, közművekkel, klímával és egyéb kényelmi funkciókkal. Ezekben az igények lakosztályokban nyújtanak élethosszig tartó gondoskodást.

Magas színvonalú életvitel

A gyönyörű környezet mellett a minden igényt kielégítő minőségi szolgáltatásokra helyezik a hangsúlyt a Golden Palaceban. A minőségi lakhatáson felül, a minőségi életvitel is kiemelkedően fontos. Ezért a lakók szabadon használhatják a hét bármely napján a szaunavilágot, vagy éppen a beauty részlegben szépülhetnek. Fodrász, manikűrös, pedikűrös, masszőr és kozmetikus várja az ott lakókat sok szeretettel és magas szakértelemmel. Itt minden nap igazi kényeztető feltöltődést vagy éppen nyugodt kikapcsolódást ígér.
Emellett színes programokkal készülnek a hétköznapokon. Festő szakkör, irodalmi kör, színház est, moziterem és még sorolhatnánk.

Az egyéni igényeket is figyelembe veszik

A Golden Palace Göd dolgozóinak számára a lakók autonóm életmódjának a megtartása alapvető céljuk. Ezért a szolgáltatásaikkal azokra az igényekre is koncentrálnak, amiket saját lakóik fogalmaznak meg. Itt mindenkit szívesen látnak, és azokat sem éri hátrány, akik kisebb vagy nagyobb támogatásra szorulnak és a biztonságot keresik a mindennapjaik során.